Finansiering24 er laget for å gjøre det enkelt for deg å velge finans- og alarmtjenester. Finansiering24 eies av Leads AS, som siden 2011 har jobbet eksklusivt med webtjenester.

Finansiering24 eies av Leads AS, som har jobbet med webtjenester de siste par årene. Firmaet har som jobb å forvalte forbrukslån og har også virksomhet innenfor boligalarm. Finansiering24 er altså laget for å gjøre det enkelt for sine brukere å velge finans- og alarmtjenester, og virker også som en finansagent. Dette vil si at de virker som en link mellom deg og ulike banker. Firmaet får sine inntekter ved å sende videre informasjonen fra sine brukere, til de forskjellige selskapene og bankene som de har avtale med, som du har huket av. Finansiering24 får ingen større profitt av at du velger det ene fremfor det andre. Når du har sendt inn søknaden, vil du kunne motta tilbud fra flere banker. Da er det bare å takke ja til det tilbudet som passer din situasjon best.

Finansiering24 er rask og enkel å bruke. Du kan fylle ut skjemaet én gang, og forespørselen sendes til ulike banker og finansagenter. Du vil bli kontaktet med tilbud innen to virkedager, og da er det du som bestemmer veien videre. Tjenesten er helt gratis.

Lånebeløp

Hos finansiering24 kan man søke på et beløp mellom 5 000 – 350 000 kroner, uten å stille sikkerhet. Det betyr at du ikke behøver å stille hus og bil til rådighet for å ta et forbrukslån hos finansiering 24. De tilbyr nedbetalingstid på opptil 15 år. Det stilles noen krav til deg som søker. Du er myndig og har ingen betalingsanmerkninger.