Refinansier ditt lån og minsk rentekostnadene. Se vår guide for å lære mer om refinansiering.

av et lån betyr at man tar opp et nytt lån for å dekke en gammel gjeld. Man kan refinansiere sitt Belstaff Rayne Blouson Outlet boliglån med et nytt lån som hat en lavere rente eller refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld med nye lån som også har et lavere rentenivå.

Långivere Eff. rente Rating

Eks: 65k o/5 år, 17,8%. Tot 95872.
17,8 % Søk lån

Eks: 65.000 o/5 år, 16,84%, etb 650. Tot: 94150.
16,84 % Søk lån

Eks: 65k o/5 år, 19,74%, etb 950. Tot: 99348.
19,74 % Søk lån

Eks: 65k o/5 år, 17%, etb 825. Tot: 94478.
17 % Søk lån

Eks: 65k o/5 år, 17,4 %, etb 950. Tot: 94820.
17,4 % Søk lån

Grunnleggende informasjon

Refinansiering av et lån eller en kredittkortgjeld vil ikke slette noen gjeld, men man kan redusere renter, gebyrer og få en bedre Golden Goose Pas Cher oversikt over sin private økonomi. I tillegg kan man få en lengre nedbetalingstid slik at utbetalingene blir lavere. Ved refinansiering av dyre smålån og kredittkortgjeld vil det også bli lettere å holde styr Salomon S-wind Inca på en kanskje litt rotete privatøkonomi på grunn av at man bare får én kreditor og en betaling å forholde seg til hver måned i stedet for utallige Golden Goose Sneakers Damen Sale regninger og kreditorer.

Hvordan kan man refinansiere?

 

Når man skal refinansiere lånene Burberry Outlet Parajumpers Jacka Herr Rea London sine må man først finne ut hvor mye man har i gjeld. Man skal begynne med å gjennomgå kontoutskriftene sine og få en oversikt over hva gjelden koster. Ved å gjøre dette kan man sammenligne og se om refinansiering av lån egentlig er en fordel. Når man blir klar over sine totale kostnader, kommer man til å se om det vil lønne seg med en refinansiering.
Dersom man ønsker å refinansiere sitt boliglån, bør man først vurdere om det ville være hensiktsmessig å få en ny verdivurdering på boligen. Dersom man mener at verdien på eiendommen har økt etter at boliglånet ble tatt, vil man kanskje få en ny tariff. Hvis verdivurderingen viser en økning i verdi, kan man begynne med å spørre sin egen bank om et nytt tilbud før man samler tilbud fra andre banker.

Andre alternativer

Dersom man ikke finner en anledning til å refinansiere gjelden ved hjelp av et boliglån, kan man vurdere om det vil lønne seg å refinansiere sine lån og kredittkortgjeld med en (billigere) forbrukslån. Man kan starte på nytt med sin egen bank. Man må bare huske at man kan få en sjanse til et billigere lån dersom man har en venn eller et familiemedlem som en co-låner. Selv om banken ikke ønsket eller var i stand til å hjelpe med refinansiering gjennom bolig, kan de være villig til å innvilge et forbrukslån.

Hvis banken nekter å refinansiere lånene, kan man deretter fortsette å søke om forbrukslån hos andre banker. Med arbeidsgiveren eller arbeiderforeningen bak søkeren, kan man tenke på et forbrukslån uten sikkerhet hos noen av “mer lurvete” låneinstitutter. Et forbrukslån i egen eller en annen større bank kan vanligvis være billigere enn de utallige tilbud om forbrukslån uten sikkerhet.