Nordeas visjon er å være en stor europeisk bank som tilbyr ekte verdi til sine kunders liv.

Nordea har rundt 11 millioner kunder, rundt 1400 avdelingskontorer og er blant de ti største fullservice bankene i Europa målt etter markedsverdi. Nordeas mål er å gjøre det mulig for kundene å nå sine mål ved å tilby et bredt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring.

Nordea tilbyr ulike typer boliglån, billån, båtlån, privatlån, kredittkort, spesielle låne tilbud for personer mellom 18-33 år gammel, og også lån for å bygge et hus. Privatlån er de såkalte usikrede lån og har en lang låneperiode på inntil 12 år. Dette betyr at du ikke trenger å sikre lånet med noe sikkerhet, for eksempel et hus. Du kan bruke pengene på hva du vil. Derfor betyr dette vanligvis også en høyere rente.

Nordea har ulike typer medlemskap, som for eksempel Premium, som omfatter hjelp fra en spesialist om dine lån. Nordea har også spesielle medlemskap for studenter og ungdom med lavere priser og krav. For eksempel “Ungdom 11-15” år, “Ungdom 16-17” år og “Check-in” for personer mellom 18-28 år.

Kontakt:

Tel. 06 00 1
Åpningstider: man-søn: 08.00-22.00