Santand en goose.fr/golden-goose-slide”>Golden Goose Slide Pas Cher er tilhører en institusjon som er blant Europas ledende bil-og forbruksfinansierings selskaper.

Selskapet er representert i 14 europeiske land – Skandinavia er definert som et prioritert område. Santander tilbyr produkter innen bilfinansiering, kredittkort og forbrukslån. Santanders visjon er å være en av Nordens ledende selskaper innenfor bil-, fritids-og forbruksfinansiering.

Santander tilbyr privatlån mellom 10 000 og 250 000 kroner. Privatlån er uten krav for sikkerhet, noe som betyr at du kan bruke de lånte pengene på hva du vil. Du kan også bestemme låneperioden selv. Santander tilbyr også lån for å finansiere biler, motorsykler, campingvogner og båter. I denne kategorien tilbyr de fordeler som fleksibel nedbetalingsplan og valgfri betalingsfrist. Kredittkort du kan velge mellom er Gebyrfri Visa, Santander Red og Flexi Visa. Gebyrfri er rettet mot kunder som er opptatt av å ha fordeler uten avgifter og en gratis reiseforsikring. Santander Red er rettet mot kunder som leter etter et kredittkort med gunstig rente og betalingsutsettelser. Flexi Visa er et kredittkort som gir kundene 4% avkastning på ett av fem valgfrie bonus kategorier. Alle kortene har en kredittgrense på 100 000 kroner og en rentefri nedbetalingstid på inntil 50 dager.

Kontakt:

Tel. 21 08 30 00