Telefinans AS er en av landets største formidlere av lån og forbruksfinansiering. Telefinans har formidlet lån til det norske folk siden 1985.

Telefinans har et bredt spekter av lånetilbud og tilbud om finansiering. De tilbyr forbrukslån, personlige lån og kredittkort. Du kan søke på nett eller ringe dem på kundetelefon.

Selskapet holder til Fredrikstad. Telefinans as er flere ganger omtalt med positivt fortegn i så vel lokalpresse, riksaviser og andre media. Firmaet har medarbeidere som har arbeidet i bransjen i mange år og som er opptatt av å finne gode løsninger for kunden.

Telefinans ble etablert som en handelsbedrift i 1978. Men i 1985 ble handelsvirksomheten solgt og man startet med finansformidling og firmaet ble senere omdannet til aksjeselskap og fikk navnet Telefinans as. Nå er Telefinans landets eldste og en betydelig aktør innenfor formidling av forbruksfinansiering og finansiering av bil. Telefinans har tilbud om lån som forbrukslån og privatlån inntil 350 000 kroner uten sikkerhet. Deres forbrukslån tilbys i samarbeid med SEB Privatbanken og DnBNOR Bank ASA m.fl. Til den som ikke ønsker privat lån, men heller et kredittkort kan de i samarbeid med DnBNOR tilby MasterCard. Deres lånetilbud for finansiering av bil, båt eller MC er gunstige billån i samarbeid med DnBNOR Finans AS.

I 2007 har Telefinans hatt tilbud om finansiering, lån, forbrukslån, privatlån og andre lånetilbud i 22 år.

Krav

– minst 23 år
– ingen registrerte betalingsanmerkninger eller inkassosaker
– fast årsinntekt over 150 000 kr